en hr de
Microsoft Embedded SAP Ostalo (Java) Commondo EPPM suite
U razvoju softvera našim klijentima nudimo usluge koristeći niz specifičnih programskih tehnologija i platformi. Uz komercijalne tehnologije nudimo usluge razvoja sa open source platformama i razvoj mobilnih rješenja. Trenutno pokrivamo sljedeće skupine tehnologija:
  • Microsoft (..NET, MVC, …)
  • embedded and real-time tehnologije
  • SAP
dok je u fazi izgradnje i tim koji pokriva Java i srodne tehnologije.

Open source
Sve češće je strategija naših klijenata upotreba open source tehnologija čime povećavaju transparentnost svojih projekata i interoperabilnost te smanjuju investicijske troškove. U takvim slučajevima pomažemo našim klijentima implementaciju open source platformi (Linux, Apache, MySql) i programskih jezika (Java, Phyton, PhP, Ruby, Perl itd.). Vrlo često kombiniramo komercijalne i open source tehnologije u našim projektima, kako bi s jedne strane zaštitili klijentove investicije iz prošlost i osigurali optimalanu dobit za klijenta i razvili state-of-the-art rješenje.

Mobile Applications
Dodatni trend u IT svijetu je mobilnost, stoga je gotovo svaki projekt nezamisliv bez podrške mobilnim uređajima, tabletima ili smart-phonovima. Stoga je sastavni dio svih naših usluga i podrška za razvoj mobilnih aplikacija na bilo kojoj mobilnoj platformi iOS, Android ili Windows.

Osim visokog stupnja ekspertize u pojedinim tehnologijama, a zahvaljujući i širokoj mreži partnera, pokrivamo niz domena i klijentima donosimo dodatnu vrijednost domenskog znanja u područjima kao što su telekomunikacije, B2B kolaboracijski portali, procesne tehnologije u industriji, automobilska industrija, utilities i dr.
2018 © Commondo d.o.o.