en hr de
Poslovni modeli "On-Site model" Near-Shore model Model ključ u ruke Procesi, kvaliteta
Zbog visokog stupnja projektne integriranosti naših djelatnika koji obavljaju usluge za klijenta, klijenti se obično odlučuju da slijedimo njihove procese razvoja sustava i proizvoda i koristimo njihovu projektnu infrastrukturu i kolaboracijske platforme.

U svim ostalim slučajevima koristimo vlastitu razvojnu metodologiju sukladno Commondo © Process Framework.

Ova metodologija koristi sva iskustva struke i prati temeljne odrednice propisane standardima PMI, ISO, CMM. Metodologija ima ambicije potpune certifikacije prema gore navedenim standardima, a trenutno je u fazi internog pilotiranja i validiranja, pri čemu koristimo bogato dugogodišnje iskustvo naših djelatnika i partnera koji su stručnjaci u ovim područjima.

Ovim procesnim okvirom pokrivamo cjelokupan spektar poslovnih aktivnosti od pre-salesa do održavanja softverskih rješenja i proizvoda, a njenu srž čini sam proces razvoja softverskih rješenja i proizvoda.

Metodologija je skalabilna, prati niz alata koje ovisno o tipu i veličini projekta prilagođujemo. Ovisno o primijenjenim tehnologijama na projektu također koristimo i za industriju preporučene alate poput Microsoft Team Foundation Server i druge.  
2018 © Commondo d.o.o.