en hr de
Poslovni modeli "On-Site model" Near-Shore model Model ključ u ruke Procesi, kvaliteta
Ovisno o potrebama, prioritetima i željama klijenta nudimo, za klijenta optimalne poslovne modele. Raznolikost poslovnih modela kreće se od pojedinačne usluge nekog djelatnika do preuzimanja izrade cjelokupnih softverskih rješenja ili proizvoda po principu "ključ u ruke".

"On-site" model
Ovoim modelom osiguravamo da klijent dobije najbolje educiranog djelatnika za neku tehnologiju i temu te se djelatnik na lokaciji klijenta pridružuje ostatku projektnog tima. Pri tom djelatnik preuzima odgovornost za pružanje usluge razvoja neke softverske komponente ili odrađuje neki drugi zadatak u okviru IT projekta.

"Near-Shore” model
Svrha ovog modela je izvođenje distribuiranih softverskih i IT projekata u kojem klijentu nudimo optimalan omjer djelatnika koji borave na lokaciji klijenta i onih koji rade na našoj near-shore lokaciji. Govorimo o nearshore lokacijama jer se nalazimo u srednjoj i istočnoj Europi te smo u istoj vremenskoj zoni, istom kulturološkom okruženju i često svega nekoliko stotina kilometara udaljeni od naših tipičnih klijenata u srednjoj i zapadnoj Europi. U ovom modelu mi preuzimamo funkcije upravljanja projektnim timom i koordiniramo sve aktivnosti naših djelatnika koji su i dalje integralni dio projektne strukture i organizacije klijenta i koji skupa sa klijentovim resursima rade na zajedničkom projektu.

Model "ključ u ruke"
U ovom modelu mi preuzimamo potpunu odgovornost za izvođenje projekta i isporuku po principu "ključ u ruke". Intenzivnom interakcijom i komunikacijom s kupcem dolazimo do jasne definicije svih tehničkih zahtjeva na rješenje ili proizvod te nakon toga isporučujemo proizvod koji je potpuno sukladan očekivanju klijenta. Osnova za ovakav način s klijentom je dugogodišnje povjerenje koje smo prethodno izgradili. U ovom modelu, pogotovo u početnim fazama projekta, voditelj projekta i ključne osobe na projektu učestalo borave na lokaciji klijenta.
2018 © Commondo d.o.o.