en hr de
Tehnološki partneri:

Microsoft
Commondo d.o.o. je sudionik Microsoft BizPark programa. Time nam je omogućeno ravnopravno sudjelovanje u Microsoftovoj zajednici te pristup svim informacijama, razvojnim alatima, forumima i sličnim mehanizmima koji nam omogućuju efikasan rad s Microsoftovim tehnologijama i implementaciju istih u našim projektima.

SAP
Partnerstvo sa SAP-om je u pripremi.

Delivery partneri:
Commondo je izgradio mrežu partnera s kojima je u mogućnosti optimalno i brzo ekipirati projektne timove. U mreži se trenutno nalazi desetak partnera sa 50-tak eksperta iz raznih područja. Osim sposobnosti da na ovaj način ponudimo optimalne kapacitete, u svakom trenutku u mogućnosti smo ponuditi i domenska znanja koja su potrebna klijentu. U naše partnere spadaju pojedinci, freelanceri i poduzeća iz Hrvatske i jugoistočne Europe čime je omogućen osnovni princip našeg near-shore djelovanja.
Postani partner >>>
Prodajni partneri:
Commondo također izgrađuje i mrežu partnera za prodaju svojih usluga i proizvoda na gradi mrežu prodajnih partnera u ciljanom tržištu zapadne Europe. Partnerstvo je u ovom trenutku ograničeno na svega nekoliko partnera, stoga smo otvoreni za dodatnu suradnju i to za sljedeće tipove partnerstva:
  • resale partnerstvo – u kojem partner zastupa/prodaje Commondove usluge i proizvode prema klijentima
  • projektna suradnja – u kojem partner s Commondom nudi zajedničke usluge ili proizvode
Postani partner >>>
2018 © Commondo d.o.o.