en hr de
Poslovni modeli "On-Site model" Near-Shore model Model ključ u ruke Procesi, kvaliteta
U osnovi je ovo vrlo jednostavan model u kojem mi kao isporučitelj usluge osiguravamo da klijent dobije najbolje educiranog djelatnika za neku tehnologiju i temu, dok se o svim aspektima izvođenja projekta brine klijent. Naš djelatnik se pridružuje ostatku projektnog tima na lokaciji klijenta.
Prednosti ovakvog modela za klijenta je fleksibilnost i kontrola koja mu je garantirana tako što klijent:
  • ima mogućnost vrlo brzog regrutiranja tima jer mu možemo staviti na raspolaganje djelatnike iz našeg pula
  • uvijek dobiva djelatnika odgovarajućih kvalifikacija i znanja, koji preuzima bez nekakvog posebnog uhodavanja odgovornost za pružanje
  • usluge razvoja neke softverske komponente ili odrađuje neki drugi zadatak u okviru IT projekta
  • zadržava potpunu kontrolu nad projektom i upravljanje projektom i rezultati projekta u potpunosti ostaju u nadležnosti klijenta
  • ima fleksibilnost trenutačnog povećanja ili smanjenja tima u ovisnosti o trenutnim projektnim okolnostima i potrebama
U ovom načinu suradnje klijent naravno osigurava cjelokupnu projektnu okolinu i infrastrukturu.
Naš cilj je razviti dugoročan i stabilan poslovni odnos u kojem će klijent dobiti stručnjake koji pokrivaju tehnološka znanja, ali imaju i znanja iz područja kojim se bavi klijent. Također nam je cilj osigurati dugoročan angažman djelatnika za istog klijenta i ne angažirati jednog djelatnika kod različitih klijenata.
U mogućnosti smo, u specifičnim okolnostima zahvaljujući mreži naših partnera, angažirati djelatnike vrlo specifičnih znanja iz nekog područja i na taj način osigurati vrlo visok stupanj kvalitete usluge.
2018 © Commondo d.o.o.