en hr de
Microsoft Embedded SAP Ostalo (Java) Commondo EPPM suite
Razvoj SW
Nudimo usluge razvoja softvera za embedded sustave koji su dizajnirani na manjim univerzalnim mikrokontrolerskim platformama pa sve do velikih real-time sustava ili DSP sustava koji su dizajnirani za specifičnu potrebu klijenta. Naš tim je sposoban brzo proučiti klijentove specifične hardverske platforme te se prilagoditi razvoju specifičnih embedded sustava za te platforme.

Oslanjamo se na temeljna znanja naših djelatnika koji imaju dugogodišnje iskustvo i poznavanje embedded operacijskih sustava, platformi i tehnologija:
  • operacijski sustavi za rad u realnom vremenu (embedded Linux, VxWorks idr.)
  • programski jezici asembler, C, C++
  • digitalni procesori signala (DSP) i FPGA
  • upravljački sustavi korištenjem mikrokontrolera (PIC, ARM idr.)
  • komunikacijske tehnologije (ZigBee, GSM …LTE idr.)
  • komunikacijske i industrijske sabirnice (CAN, LIN, Profibus idr.)
Dodatno smo spremni preuzeti poslove integriranja embedded sustava i povezivanje ovih sustava sa aplikacijskim okruženjima kao što su PC aplikacije, mobilne aplikacije, SCADA sustavi isl.

HW dizajn
Važan dio naše ponude su i usluge dizajniranja HW rješenja za naše klijente. Ovaj tip usluge ostvarujemo u suradnji s našim partnerima koji su dugogodišnji isporučitelji hardverskih rješenja i pokrivaju cjelokupan proces od dizajna, implementacije, izrade prototipa, verifikacije i validacije HW. Također možemo preuzeti samo neke od faza hardverskog razvoja npr. verifikaciju i testiranje vrlo kompleksnih, mikroelektroničkih sustava za što posjedujemo i odgovarajuću opremu.

Proizvodnja
U suradnji s partnerima organiziramo proizvodnju hardverskih rješenja ukoliko se radi o malim serijama ili prototipovima. Uglavnom smo fokusirani na HW proizvode koje smo mi dizajnirali ili za koje mi razvijamo embedded softver. U slučaju potrebe za klijenta možemo izraditi verifikacijske pultove koje klijent koristi u vlastitoj proizvodnji.
2018 © Commondo d.o.o.