hr en de
Event Mng. Address Mng. Automotive E-commerce
Poznavanje embedded sustava i standarda koji se koriste u automobilskoj industriji te poznavanje tehnologija izrade softverskih aplikacija nam omogućuje da za automotive sektor možemo ponuditi rješenja koja se protežu od sustava koji upravljanju voznim funkcijama automobila do aplikativnih rješenja za automobile npr. entertainment rješenja.

Prvi skup rješenja se odnosi na funkcije koje su obično realizirane na mikroprocesorskom sustavu te na osnovu informacija prikupljenih direktno s automobilskih senzora ili preko CAN sabirnice (npr. broj okretaja motora, trenutni napon u automobilu, temperatura u hladnjaku i dr.) upravljaju nekom od komponenti u automobilu ili dijagnostički prikazuju stanje senzora.

Uz mikroprocesorske sustave, a ovisno o zahtjevima na sustav, performansama sustava i sl. realizacija se može izvoditi i na drugim platformama i korištenjem raznih standarda kao što su DSP, standardne embedded Linux bazirane platforme, AUTOSAR i dr.

Drugi skup rješenja odnosi se na interakciju automobila s korisnicima, uglavnom preko putnog računala, u svrhu davanja informacija, navigacije, zabave i sl. Uz to sve češća je i interakcija korisnika putem mobilnih telefona s automobilom.
2018 © Commondo d.o.o.